Erotica Estafette deel 10 – Jean Claude

Jean Claude, zo abrupt als dat hij verdween uit haar leven, zo snel was hij er ook ingekomen.
Op één van de grote feesten die werden gegeven in “De Ommekeer” stond hij opeens naast Julien.Een lange man met een beginnend baardje. Diepe , grote ogen en een zwoele stem. Mireille werd compleet overrompeld door Jean Claude.
Hij nam haar in die periode overal mee naar toe, zorgde dat ze zich geliefd voelde. Overlaadde haar met cadeautjes, lieve berichtjes en aandacht.

De opwinding die ze bij hem voelde was enorm, ze hoefde maar naar hem te kijken en het was raak. Ze wilde hem zo graag voelen. Hem in haar, alle hoeken van de kamer zien. Zover is het nooit gekomen. Hij geilde haar op met kleine opdrachtjes. De keren dat ze zonder ondergoed kleding is gaan passen, of met eitjes in is gaan stappen.
Hij liet haar zich uitkleden voor hem, spelen met haarzelf tot ze bijna kwam keer op keer naar haar randje. Hij dreef haar tot het uiterste van haar uithoudingsvermogen. Haar verlangen naar hem werd zo groot dat het een obsessie werd. Het enige waar ze nog aan kon denken was hem.

Zo ook de laatste keer dat ze met hem had afgesproken in Leiden. Ze heeft keurig zitten wachten in het restaurant. Zeven uur hadden ze afgesproken en om half acht is ze gaan bellen met hem. Het enige wat ze te horen kreeg was dat het nummer niet in gebruik was. Mailtjes werden niet meer afgeleverd en het appartement waar hij woonde stond leeg.

Ze heeft Julien ettelijke keren gevraagd waar Jean Claude was. Julien deed alsof zijn neus bloedde en heeft haar nooit antwoord gegeven.

Het geluid van een zware diesel haalde mireille weer terug naar de werkelijkheid.De handboeien lagen voor haar op het barmeubel. De Walther PPQ met demper lag met de loop gericht op de deur.

Krakend gaat de deur open maar het is niet Julien die ze binnen ziet komen.

Het volgende deel wordt geschreven door Emily DeLeo

Lees alle verhalen hier

Een gedachte over “Erotica Estafette deel 10 – Jean Claude

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: