At the movies

Druk was het niet in de bioscoop. Nu had hij ook niet een geweldige film uitgekozen. Één of andere “red de aarde van de ondergang” film. Eigenlijk had ze helemaal geen zin om met hem naar de film te gaan, maar haar zus had gezegd dat het zeker de moeite waard was om te gaan. Ondanks de tegenzin had ze zich leuk aangekleed. Een fleurig jurkje, beschaafd tot net boven de knieën. Vlak voordat ze de zaal binnengingen had hij nog een beker popcorn en wat drinken gehaald. Snel hadden ze een plek gevonden en begon de film.

Hij ging helemaal op in de film en vergat helemaal de popcorn van de stoel naast hem te pakken. Ze tikte hem aan en fluisterde in zijn oor of hij de popcorn wilde doorgeven. De popcorn kwam haar kant uit en op moment dat hij het op haar schoot wilde zetten tikte hij met de onderkant van de beker tegen de armleuning aan. In plaats van dat de beker op haar schoot kwam zat ze nu helemaal onder de popcorn. Van schrik begon hij onhandig de popcorn terug te doen in het bekertje. Ze voelde hoe zijn handen haar bovenbenen aanraakten om alles op te ruimen. De aanraking gaf haar een zacht tintelend gevoel. Zijn handen kwamen steeds hoger en de tintelingen werden steeds meer. Ze zat met haar ogen dicht en zijn handen kwamen tot aan haar slipje. Haar lichaam schokte een klein beetje en van schrik haalde hij zijn handen weg. Ze deed haar ogen open en zei snel nee op de vraag of hij haar pijn had gedaan. snel zat hij weer in de film. Zij kon zich niet meer concentreren en voelde alleen nog maar zijn handen en haar eigen opwinding.

Halverwege de film zat gelukkig een pauze en terwijl hij drinken ging halen ging zij naar de wc toe. Ze deed de deur op slot, deed haar slip naar beneden en ging zitten. Met haar rechterhand streelde ze de binnenkant van haar been. Snel schoof haar hand omhoog. Haar lippen waren al vochtig door zijn aanraking. Ze streelde haar klit en begon zachtjes heen en weer te schuiven. Ze sloot haar ogen en met een vinger ging ze naar binnen. Haar linkerhand ging onder haar jurkje naar haar borst toe. Ze nam haar tepel tussen duim en wijsvinger en begon zachtjes te knijpen. Haar vinger ging innen uit haar kutje. Al snel kwam er een tweede vinger bij. Ze kneep iets harder in haar tepel en begon sneller en harder te stoten met haar vingers. langzaam voelde ze dat ze bijna klaarkwam. Vlak voordat ze kwam stopte ze. Snel deed ze haar slip uit en liet die in haar tasje verdwijnen. Even twijfelde ze maar toch deed ze haar BH er ook bij. Zo zonder ondergoed ging ze weer terug en zocht hem op.

Ze dronken hun drinken op en gingen terug naar de zaal voor de tweede helft van de film. Voordat hij weer naar hun plek terug kon lopen pakte ze zijn hand en nam hem mee naar de achterste rij in de bioscoop. De lichten gingen uit en de film begon weer. Haar klitje klopte en smeekte om aangeraakt te worden. Al snel begon ze te draaien in haar stoel. Hij vroeg haar wat er was en ze antwoorde dat er nog een stukje popcorn vastzat. Ze pakte zijn hand en bracht die naar haar been. In de veronderstelling dat het op haar jurkje liet hij haar zijn hand meenemen. Haar blote huid voelde warm aan onder zijn hand en hij wilde hem terugtrekken. Zij hield zijn hand stevig vast op haar been zodat hij niet weg kon. Ze schoof zijn hand zelfs verder omhoog totdat zijn vingers haar lies aanraakte. Hij had geen aanmoediging meer nodig en begon zachtjes haar lippen te masseren. Ze zakte wat verder onderuit en spreidde haar benen nog verder voor hem.

Hij ging direct op zijn doel af en drukte twee vingers bij haar naar binnen. Gelukkig was het helemaal leeg op de achterste rij en had niemand door wat er daar gebeurde. Ze sloot haar ogen en begon zwaarder te ademen. Zachtjes kneep ze om zijn vingers heen en liet hem merken dat ze hier erg van genoot. Ze pakte zijn andere hand en bracht die naar haar borst. Met zijn hand masseerde hij haar borst en begon sneller in en uit haar kutje te gaan. Ze begon te kreunen en om niet teveel geluid te maken zetten ze haar tanden in zijn arm. Zijn vingers begonnen steeds krachtiger te stoten. Af en toe stopte hij even en duwde zijn vingers diep in haar en hield ze daar. Ze voelde hoe haar spieren verkrampten om zijn vingers. Haar lichaam begon te schokken. Vlak voordat ze klaarkwam haalde hij zijn vingers uit haar en pakte hij haar haren vast. Hij bracht haar hoofd naar zijn kruis. Met haar mond begon ze hem te verwennen. Haar lippen sloten zich om zijn stijve en met haar tong begon ze zijn eikel te plagen. Hij wilde sneller en begon met zijn hand op haar hoofd het tempo te bepalen. Ze zat half voorovergebogen hem te zuigen. hij liet haar hoofd los en ging via de achterkant met zijn vingers in haar. Ze reageerde door even te bijten. Zijn vingers bewogen sneller en zij begon hem sneller te pijpen. Ze voelde hem steeds onregelmatiger kloppen in haar mond. Ze duwde haar billen steviger tegen zijn vingers aan. Ze begon nog harder te zuigen en hij kon het niet meer aan. Schokkend kwam hij klaar in haar mond. Hij duwde zijn vingers nog harder in haar en terwijl ze hem voelt komen komt ze zelf ook klaar.

Vrij snel nadat ze alles weer hadden gefatsoeneerd gingen de lichten aan. Blozend keken ze elkaar aan. Volgende keer maar een thuisbioscoop bevestigden ze beide.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: