Verloren weddenschap?

Voordat ik op de bel kan drukken gaat de deur al open. Nieuwsgierig kijk ik rond en zie boven de deurpost een kleine camera hangen. Achter de deur tref ik een smoezelig halletje aan. Er brand geen licht maar door de gloed van de straatlantaarn kan ik het versleten donkere tapijt zien. Het halletje gaat over in een trap omhoog. Bovengekomen sta ik voor een andere deur met wederom een bel. Ook deze deur gaat open voordat ik ook maar iets kan doen. De verlichting van binnen is vrij fel aan de ogen. Dit komt natuurlijk omdat mijn ogen gewend zijn aan het donker. Nu kan ik zien dat het donkere tapijt vroeger een diepe rode kleur moet zijn geweest. Nu begin ik toch echt zenuwachtig te worden. Ik had nooit ja moeten zeggen op die weddenschap.
Het idee was om met een groepje vrienden alleen even de stad in te gaan om wat te drinken. Ik was in de week ervoor 18 geworden en op deze manier zouden we het vieren. Als ik geweten had wat ze van plan waren dan was ik nooit mee gegaan. Het was niet al te druk in de stad en de biertjes gingen vrij snel. Van een groep rustige jongens ging het naar elkaar plagen en uitdagen. Hoe meer bier hoe erger het werd. Geen van ons heeft een vrienden en natuurlijk ging het onderwerp snel over dames. Snel kwam er ééntje met het voorstel. De bedoeling was om allemaal een dame te “scoren” die avond. Wat er tegenover stond zou dan later in gevuld worden. Helaas was ik te aangeschoten om hier goed mee om te gaan en al snel ging iedereen zijn eigen gang op zoek om te “scoren”. Stom van mezelf om hier aan mee te doen. Dat ik opgenomen ben in deze vriendengroep heeft me al jaren gekost. Blijkbaar heb ik altijd de eigenschap om dicht te klappen bij mensen.
Wanneer ik door de deur stap valt me op dat dit gedeelte keurig verzorgd is. Er staat een kapstok in de hoek van deze kamer. Nadat ik mijn jas heb opgehangen ga ik zitten in één van de twee grote loungebanken die er staan. De radio laat rustige muziek horen en de gashaard brand rustig. Op de tafel voor de bank staan twee flessen wijn, een fles whiskey en een paar flessen frisdrank. Op de klok die aan de muur hangt zie ik dat het kwart voor tien is. Tien uur was de afspraak. Mijn rechter been begint te trillen. Om het tegen te gaan leg ik mijn handen op mijn benen. Altijd wanneer ik gespannen ben tril ik met mijn rechterbeen. Heel snel en gelijkmatig. Even heb ik de behoefte om de whiskey in te schenken en gewoon de fles leeg te maken. Maar als ik dat doe wordt dit niets meer en zul je merken dat dit de rest van mijn leven een item gaat worden bij mijn vrienden. Snel schenk ik een glas cola in en drink die in één keer leeg. Ik laat mijn hoofd achterover zakken en doe mijn ogen dicht. Waarom heb ik ja gezegd op die weddenschap? Nu moet ik hier wel doorheen.
Bij de bar stond een dame helemaal alleen. Aan de barkeeper vroeg ik of hij haar een glas wijn wilde geven. Dit werkt in films altijd heel goed. De barkeeper zette haar het glas wijn voor en wees naar mij. Snel keek de dame van het glas wijn naar mij en draaide zich om. Zonder het glas aan te raken liep ze naar buiten en ik heb haar niet meer gezien. Ondertussen trilde mijn telefoon in mijn broekzak. De groepsapp van de vrienden vulde zich langzaam met berichten dat ze een dame aan de haak hadden geslagen. Van de zes vrienden waren er nog twee die nog niet “gescoord” hadden. Ik had een stille hoop dat het zo zou blijven.
Heel langzaam kruipt de tijd voorbij. De klok slaat tien uur en de deur achter mij gaat open. Ik hoor iemand lopen, heel even stil staan en daarna de andere deur die open en dicht gaat. Heel snel daarna hoor ik de buitendeur dichtslaan en daarna alleen nog maar de rustige muziek op de achtergrond. Opnieuw gaat de deur open en ik hoor een zachte damesstem tegen mij zeggen dat ik verder kan komen. Met het lood in de schoenen sta ik op. Terwijl ik naar de deur loop bestudeer ik zeer aandachtig de rode vloerbedekking. Zonder op te kijken sluit ik de deur achter me en blijf hier stilstaan. De stem zegt tegen me dat ik best verder mag komen. Heel spichtig kijk ik de kamer door. Er staat niet veel in de kamer. Een groot bed met een kastje ernaast en een grote bank tegen de muur. Het licht is gedimd en ook hier hoor ik de rustige muziek. Verder zie ik niet de dame met die zachte stem staan. Ze vraagt me of ik me wil uitkleden en daarna op het bed wil gaan zitten. Ondanks de vraag me uit te kleden houd ik mijn boxer aan. Het bed voelt zacht en warm aan. Mijn ogen bestuderen nog steeds de vloer. Je mag best gaan liggen zegt ze. Ik kijk op en zie daar die dame uit de bar voor me staan. Ze heeft een doorschijnend zwart jurkje aan. Haar haren vallen over haar schouders. Achter haar zie ik nog een deur, waarschijnlijk van de badkamer. Snel kijk ik weer naar beneden. Haar handen zijn warm wanneer ik die op mijn schouders voel en ze me achterover duwt zodat ik wel moet gaan liggen. Mijn ogen sluit ik nu helemaal en ik voel dat mijn hartslag nog sneller gaat. Het zweet voel ik uitbreken en ik onderdruk de neiging om snel met mijn rechterbeen te gaan trillen. Misselijkheid bekruipt mij. Dit heb ik altijd als ik me niet prettig voel en zenuwachtig ben. Snel concentreer ik me op het bed. Ik heb geleerd dat het me helpt als ik me focus op hoe ik bijvoorbeeld zit of lig, hoe mijn lichaam aanvoelt op die plekken. Wanneer ik me weer wat rustiger voel merk ik dat haar handen nog steeds op mijn schouders liggen. Ze heeft ze steeds daar gehouden zonder iets te zeggen of weg te gaan. Ze vraagt me mezelf om te draaien en op mijn buik te gaan liggen. Ik hoor het kastje naast het bed open en dicht gaan. Dan is het enige wat ik nog hoor de zachte muziek.
Eigenlijk wilde ik dat ik thuis was gebleven. Feestjes draaiden toch altijd uit op een drama en dit feestje was hard bezig dat ook te doen. Ik was gaan zitten aan de bar. Af en toe bestelde ik een nieuwe cola en het enige wat ik verder deed was naar mijn telefoon kijken. Voor mij was de avond voorbij toen eindelijk het berichtje binnenkwam dat de laatste van het vrienden groepje niet langer alleen was. Nou ja de laatste? Ik was natuurlijk de laatste. Ik had natuurlijk ook een berichtje kunnen sturen dat ik een dame had “ gescoord” maar dat bedenk ik altijd achteraf. Trouwens als ze me dan hadden gevraagd hadden ze toch direct door dat ik het verzonnen had.
Ik schrik van het warme gevoel op mijn rug. Zeer warm tot heet en ik moet de neiging om op te staan onderdrukken. Haar handen glijden over mijn schouders en nu voel ik dat er olie op mijn rug zit. Ik ontspan een klein beetje maar houd mijn ogen gesloten. Stiekem begin ik te genieten van haar aanrakingen. Ze masseert mijn schouders en mijn rug. Lange rustige bewegingen. Ze gaat niet lager dan de rand van mijn boxer. Ook mijn benen worden gemasseerd. Even voel ik haar hand heel hoog op mijn bovenbeen. Het is maar goed dat ik op mijn buik lig want ik voel dat dit effect op me heeft en dat ik groei. Ze vraagt me me om te draaien. De paniek slaat toe bij me. Ik merk dat ze zachtjes begint te lachen en ze verteld me dat dit niet de eerste keer is dat dat bij mannen gebeurt. Toch voel ik me ongemakkelijk terwijl ik me omdraai. Door dit gevoel zakt mijn erectie gelukkig snel af. Opnieuw voel ik de warme olie maar niet op mijn borstkast. Met draaiende bewegingen masseert ze mijn borstkast en mijn buik. Steeds lager en het gevoel van opwinding komt terug. Dit moet ze wel kunnen zien want ik draag een nauw sluitende boxer. Haar handen verplaatsen zich naar mijn benen, ook die krijgen een massage. Nadat mijn benen gemasseerd zijn staat ze op en loopt naar de badkamer. De kraan gaat aan en even later komt ze terug. De afspraak was een massage en volgens mij is dat nu klaar. Ze loopt op me af en ik kom overeind. Haar handen plaatsen zich opnieuw tegen mijn schouders en ze duwt me terug op het bed. Haar handen gaan naar de rand van mijn boxer en voor ik het door heb heeft de deze naar beneden getrokken. Met haar lippen kust ze mijn lies. De erectie die was afgenomen komt in één keer terug.
Met zijn allen hebben ze geld bij elkaar gelegd en besloten dat ik verplicht voor een massage moest gaan. Ze wisten dat ik een hekel heb aan fysiek contact. Al helemaal met een dame. De afspraak was gemaakt bij die massagesalon aan de andere kant van de stad. Ik ben op tijd weg gegaan. Normaal zou het ongeveer vijftien minuten fietsen zijn maar ik heb er 30 over gedaan. Het oude vervallen gebouw is niet te missen. Ik heb mijn fiets tegen de zijkant aangezet en heb vijf minuten staan twijfelen. Toen ik voor de deur stond zocht ik de bel. Maar voordat ik er op kon drukken ging de deur al open.
Haar handen strelen mijn tepels die hard zijn geworden. Mijn armen liggen langs mijn lichaam en mijn handen pakken het dekbed stevig vast. Met haar lippen beweegt ze naar mijn erectie. Ze kust me over de volle lengte en wanneer haar mond bij mijn eikel is geeft ze die een kusje. Met haar tong plaagt ze me. Ik voel hoe ze zachtjes de vormen van mijn eikel volgt. Dan neemt ze me in haar mond sluit haar lippen om me heen. Haar handen verplaatsen zich naar mijn ballen. De handen die eerst mijn lichaam hebben gemasseerd masseren nu mijn ballen. Met zachte bewegingen van haar hoofd zuigt ze op mijn erectie. Het enige wat ik nu nog voel is haar mond en handen. De rest is verdwenen. Ik weet dat ik dit niet lang volhoud. Haar hand verplaatst zich naar mijn erectie en met stevige bewegingen begint ze me af te trekken in haar mond. Mijn benen spannen zich. Al mijn gevoel is gericht op mijn erectie. Haar bewegingen worden steviger en intenser. Haar hand beweegt sneller en ze zuigt nog steviger op mijn eikel. Ze voelt aan mij dat ik ga komen en op het moment dat ze haar hoofd terugtrekt kom ik als een explosie klaar. Mijn tenen verkrampen en mijn ogen knijpen helemaal dicht. Ik hoor de kraan in de badkamer. Ik open mijn ogen en zie haar uit de badkamer komen met een lach op haar gezicht. Ze zegt tegen me dat ze geen extra kosten in rekening zal brengen bij mijn vrienden.
Nu ik terug fiets naar huis ben ik blij dat ik deze weddenschap heb verloren. De enige winnaar ben ik want ik weet zeker dat ik de enige van de vriendengroep ben die nu echt “gescoord” heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: