Een dubbele eerste ontmoeting

Altijd als je denkt het voor elkaar te hebben gebeurd er wel weer iets. De hele dag liep al slecht, dus dit kan er ook nog wel bij. Na een slechte nacht je eerst verslapen te hebben, waardoor je gewoon een uur te laat op je werk kwam. Vervolgens die spoed vergadering, waar je alle ellende over je heen krijgt. De baas die nog een hartig woordje met je gesproken heeft aan het einde van de dag en hierdoor ook nog eens de trein naar huis mist. Kun je lekker haasten voor die date die gepland staat. Als er iets is wat je niet wilt is het wel haasten voor een eerste date. Cv installatie die herstart moest worden, vijf minuten op warm water staan wachten. Het jurkje, dat je aan wilde trekken, net niet droog genoeg en, tot overmaat van ramp, trek je in je enige goede panty een ladder. Gelukkig woon je vlakbij een winkelcentrum, maar weer kost het je extra tijd.
 Acht uur, in dat ene nieuwe restaurant. Het is gelukkig maar een kwartier fietsen en om zeven minuten voor acht stap je op de fiets. Regen! Ook dat nog. Kiezen tussen schuilen of door fietsen, je bent al laat dus. Behoorlijk verregend kom je om tien over acht aan, snel naar het toilet om te herstellen aan je haar wat er nog te herstellen valt. 
Binnen is het niet erg druk, er zijn twee tafeltjes waar een man alleen zit. Afgesproken was dat er een rode roos op de plek van de tafel zou liggen, waar je zou gaan zitten. Snel kijk je naar die twee tafels, geen roos. Acht uur hadden ze toch echt afgesproken en een beetje in paniek kijk je rond. Daar bij die tafel in de hoek ligt een roos. Gelukkig, snel ga je daar zitten, hij zal wel even naar de wc zijn. 
Paar minuten later zit je nog steeds alleen en komt de ober langs met een glas wijn, had hij al iets besteld, vraag je je af. Van die meneer bij dat tafeltje, zegt de ober, aangezien je date weg gegaan is wilde hij je dit glas aanbieden. Tuurlijk, jij hebt weet een date met het meest geduldigste typetje van de stad, weg gegaan, kon er ook nog wel bij. Gefrustreerd pak je het glas wijn, knikt even naar de man aan het tafeltje en slaat het glas in één keer achterover. Na een paar minuten ben je lichtelijk hersteld en ga je opstaan om naar huis te gaan. Beter was geweest om vandaag toch iets te hebben gegeten want op een nuchtere maag hakt dit wijntje er goed in, even houdt je je vast aan de stoel om daarna naar de garderobe te lopen.
Heb je wel wat gegeten vandaag? Hoor je achter je, terwijl je een beetje wankel je jas van de kapstok pakt. Achter je staat de man die je het glas wijn heeft gegeven. Hij neemt je jas van je over en, als een heer betaamt, houdt hij je de jas voor zodat je er makkelijker je armen in kunt krijgen. Zullen we naar die pizzatent hier om de hoek gaan om samen iets te eten? Ach waarom ook niet denk je, veel slechter kan het vandaag toch niet meer worden en wat aanspraak, hoe goed of slecht dan ook, is ook wel fijn.
Door de stromende regen komen jullie vijf minuten later, zeiknat, bij de pizzaria aan. Misschien was het niet zo slim geweest om dat dunne jasje en dit jurkje aan te doen. Alles plakt aan je lichaam vast en je lijnen zijn duidelijk te zien. In het achterste hoekje is nog een tafel vrij, je loopt voor hem uit er naar toe en je voelt gewoon dat hij naar je schouders, rug en billen kijkt. Je weet ook dat op deze hakken je benen en billen juist extra naar voren komen. Keurig houdt hij je stoel klaar voor je en op het moment dat je gaat zitten schuift hij je stoel aan. Hij loopt naar zijn plek tegenover je en eventjes zie je dat hij blijkbaar zeer tevreden was over datgeen hij had gezien toen hij achter je aan liep.
De ober komt langs en je besteld eerst maar een cola aangezien de wijn er aardig ingehakt heeft, hij neemt een biertje. De pizza’s zijn besteld en het drinken is bezorgd. Uit zijn binnenzak pakt hij een pen en een papiertje, schrijft heel snel iets op, vouwt het papiertje in twee keer op en legt het naast zijn glas neer. Op het moment dat je naar het toilet wilt gaan geeft hij je het papiertje. Hij heeft wel lef, denk je op het moment dat je de tekst op het papiertje leest. Na het lezen sta je op en loop je naar de kapstok, naast je eigen jas hangt de zijne en uit zijn binnenzak haal je een klein zwart fluwelen zakje.
Aangekomen op het toilet open je het zakje, haalt er een nieuw papiertje uit en een blauw balletje ter grote van ping pong balletje. Je leest het nieuwe briefje en kijkt zeer verbaasd. Even twijfel je om gewoon je jas te pakken en naar huis te gaan, maar aan de andere kant ben je ook nieuwsgierig en toch wel wat opgewonden geworden. Je bent gek geworden denk je. Je doet je hakken uit, trekt je panty uit, twijfelt heel even en dan ook je string uit. De panty en string verdwijnen als een propje in je tas en je gaat zitten op het toilet. In je handen heb je dat balletje, je kent het niet maar er stond duidelijk op het briefje wat je er mee moest doen. Je spreidt je benen, echt ik ben gek denk je, langzaam ga je met het balletje in je hand naar je schaamlippen. Even voel je een schrikmoment wanneer het koude balletje tegen je lippen aankomen. Zonder enige moeite, je was al behoorlijk opgewonden, glijdt het balletje naar binnen. Voelt beetje ongemakkelijk maar dat zal wel wennen. Je doet je hakken aan, pakt je tas en je loopt terug naar jullie tafeltje. Met een beetje een raar gevoel daar ga je zitten. Je hebt het gevoel helemaal te gloeien. 
Terwijl jij op de wc bezig was had de ober het drinken neer gezet, terwijl je je glas pakt zie je dat zijn hand onder de tafel verdwijnt. Hij kijkt je strak aan op het moment dat je je glas naar je lippen brengt. Het glas voelt koud aan op je lippen en op het moment dat je een slok neemt begint het balletje te trillen binnen in je. Zijn mondhoeken gaan een beetje omhoog als hij ziet dat je lichaam verstijft en je moeite doet om niet hardop te gaan kreunen. Dit heb je nog nooit eerder gevoeld, met je ogen dicht geniet van dit gevoel. Voordat je goed en wel ben gewend aan het trillen in je onderbuik komt het balletje tot rust. Zijn hand komt weer boven de tafel en hij kijkt je strak aan. Gaat alles goed? Vraagt hij aan je. Het enige wat je kunt is knikken naar hem en hopen dat je wangen en oren niet al te rood zijn. Wat was dat, vraag je aan hem. Opnieuw verdwijnt zijn hand onder de tafel, het balletje begint weer te trillen maar nu in golf bewegingen. Wat een gevoel, zachtjes zit je te draaien op je stoel. Zijn hand komt als een vuist boven de tafel en hij opent hem voor je. In zijn handen ligt een klein blauw kastje met een knopje erop. Voor je ogen drukt hij op het knopje en het trillen veranderd. Ondertussen blijft hij heel normaal naar je kijken. Na een paar tellen doet zijn hand iets aan de zijkant van het doosje en het trillen stopt. Aan de ene kant ben je opgelucht maar aan de andere kant wil je dat het doorgaat.
Je hebt geen idee hoe de pizza smaakt, hij staat onaangeroerd voor je. Elke keer zit je te wachten totdat zijn hand onder de tafel verdwijnt. Helaas gaat het balletje niet elke keer trillen, je hebt geen idee waar je aantoe bent. Je moet wel eten, zegt hij tegen je. Je had al last van het wijntje en de avond is nog niet voorbij. Gehoorzaam eet je een beetje van je pizza, maar het enige wat je wilt is met hem en het trillende balletje binnen in je alleen zijn. Zijn kleren van het lijf trekken en hem tegen je aanvoelen.
Rustig eet hij zijn pizza op. Jij maar denken dat jij kunt treuzelen met je eten. Wil je nog een toetje? Vraagt hij wanneer zijn pizza op is. Toetje, ben je gek geworden, je wilt hem als toetje. Nee, zeg je. Dat is jammer, zegt hij tegen je en hij besteld zelf wel een toetje. Teleurgesteld kijk je naar hem en ziet dat hij een kleine glimlach op zijn gezicht krijgt wanneer hij die teleurstelling ziet. 
De ober komt het toetje brengen en op het moment dat hij aan je vraagt of je echt geen toetje wilt, begint het balletje enorm te trillen. Van schrik, omdat je net antwoord wilde geven, sluit je je ogen en probeer je stil te zitten. Niet erg beleefd om geen antwoord te geven als je iets gevraagd wordt, zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. Ze hoeft geen toetje meer, ik denk dat ze een behoorlijk vol gevoel heeft op dit moment, hoort ze hem zeggen tegen de ober. 
Terwijl hij rustig zijn toetje op eet, zit je op je lip te bijten en probeer je zo stil mogelijk te zitten. Het trillen is niet gestopt. Je voelt de spanning in je lijf zo oplopen en het zweet breekt je uit. Je hebt nooit geweten dat het zoveel energie kost om je benen bij elkaar te houden en rustig te zitten. Af en toe doe je je ogen open om naar hem te kijken, hij eet onverstoorbaar zijn toetje op terwijl jij hier bezig bent om klaar te komen. Één keer kijk je om je heen om te zien of je niet teveel aandacht trekt, maar eigenlijk ben je al zo ver dat het je niet meer uitmaakt. Je voelt je orgasme komen, probeert het nog uit te stellen, maar door de spanningen deze avond is er geen ontkomen meer aan. Even slaakt je een kort gilletje op het moment dat je komt. Je hoort glas breken en hem , sorry, zeggen tegen de ober omdat hij het glas per ongeluk omgooide. Eindelijk stopt het trillen en kun je bijkomen. 
Vlak voordat hij gaat afrekenen, schrijft hij nog een briefje en geeft deze aan je met de mededeling dit pas thuis te lezen. Hij rekent af en komt terug met jullie jassen. Galant houdt hij je jas open voor je en samen lopen jullie naar buiten. Gelukkig is het droog. Bij de fietsen aangekomen vraagt hij of je een fijne avond hebt gehad. Hoezo gehad, denk je. Gaat hij niet mee met me dan. Teleurgesteld knik je en fietsen jullie daarna elk jullie kant uit. Wat een rotgevoel houd je hier aan over. 
Thuis gekomen, lichtelijk overstuur, herinner je je het briefje. Je opent het briefje en je begint te stralen bij het lezen hier van.
Volgende week donderdagavond. Acht uur in dezelfde pizzaria. Wees op tijd en doe het eitje in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: