Blue monday

In de verte zie ik hoe de zon langzaam ondergaat. De oranje gloed spreidt zich langzaam uit over het heldere blauwe water. Overmand door emoties laat ik me achterovervallen in het zand. Langzaam begin ik te huilen en dikke tranen glijden over mijn wangen. De pijn en het verdriet wat ik nu heb is het niet waard geweest. De relatie met mijn vriendin zal nooit meer zo zijn zoals het was. Mijn handen knijp ik samen tot vuisten. Het vochtige zand van het strand vormen harde ballen in mijn vuisten. Het water kleurt meer oranje en met het wegzakken van de zon achter de horizon neemt mijn pijn toe.
Het begon toen mijn vriendin en ik samen aan het shoppen waren. Dit doen we vaker, lekker bijkletsen en ouwehoeren met elkaar. Maar deze keer hadden we iets te vieren. Tenminste zij had iets te vieren en ik vond dat ik haar moest trakteren. Na een strijd van drie jaar tegen haar overgewicht had ze eindelijk haar streefgewicht bereikt. Een mijlpaal in haar leven. Hand in hand liepen we al gekdoende langs de winkels tot ze plotseling stilstond bij een etalage van een dure kleding winkel. Ze staarde vol verbazing de etalage in en langzaam begon haar gezicht te stralen. De glimlach die was ontstaan op haar gezicht verdween enorm snel toen er een blonde man de etalage instapte en een mooie lichtblauwe jurk van de paspop afhaalde. Ze liet spontaan mijn arm los en liep de winkel in. Binnengekomen zag ik haar op die man afstappen en even met hem praten. De man schudde zijn hoofd en mijn vriendin liep weer terug en ik zag dat er een paar kleine tranen op haar gezicht stonden. Hij is gereserveerd wist ze me te vertellen, en het is de enige jurk die was gemaakt van deze serie. We zijn nog uit eten geweest en ik heb nog geprobeerd haar op te vrolijken maar het is me niet meer gelukt. De nacht erna kon ik er niet van slapen en ik vond dat ik het moest proberen. De dag erna ben ik terug gegaan naar de winkel om te kijken of de reservering nog steeds op de jurk stond.
Binnengekomen zag ik direct de blonde man staan en liep op hem af. Helaas kreeg ik ook hetzelfde antwoord. De jurk was gereserveerd en degene die hem wilde kopen zou binnenkort langskomen om hem te passen. Ik besloot om al mijn charmes in de strijd te gooien en begon beteuterd te kijken. De man keek me een beetje bezorgd aan maar hield voet bij stuk. Met een beetje moeite kon ik net doen alsof ik huilde en dit deed hem toch iets. Ik had uitgelegd dat ik hem voor een vriendin, die een strijd met overgewicht had gewonnen en dat dit de eerste jurk zou zijn die ze ooit durfde te dragen, wilde kopen. Omdat ik zelf benieuwd was hoe hij mij zou staan vroeg ik of ik hem mocht passen. In het pashokje deed ik hem aan en ik merkte dat hij me heerlijk zat. Ook de man zei dat hij me beeldig stond. Met een onschuldige blik keek ik hem aan en vroeg nogmaals of ik hem echt niet kon kopen. Helaas zijn antwoord bleef het zelfde. Teruggekomen in het pashokje besloot ik om het geheime wapen in te zetten. Het jurkje had op de achterkant een lange rits. Snel heb ik mijn slip uitgedaan en in mijn tasje gepropt. Vervolgens ben ik teruggelopen de winkel in en heb aan de man gevraagd of hij me kon helpen de rits los te maken omdat ik er net niet goed bij kon komen. 
Samen liepen we terug naar de pashokjes en hier aangekomen deed hij de rits een klein beetje naar beneden. Ik deed net alsof ik er nog steeds heel moeilijk bij kon en vroeg hem of hij hem niet helemaal naar beneden kon doen. Hij protesteerde een beetje maar na nog een keertje vragen deed hij de rits helemaal naar beneden. Toen de rits helemaal beneden was voelde ik zijn arm een beetje verstarren. Ik vroeg hem of er iets was. Natuurlijk wist ik wat er was en waarom hij verstarde. Het uitzicht wat hij nu had was natuurlijk de bovenkant van mijn billen. Voorzichtigjes, om het niet opvallend te doen, duwde ik mijn billen iets naar achteren zodat ik tegen zijn broek aankwam. Ik kon door deze aanraking voelen wat het met hem deed. Ik draaide me om, legde mijn hand op zijn kruis en vroeg hem of hij me ook wilde helpen om de jurk uit te doen. Ik nam zijn hand in de mijne en trok hem mee het pashokje in. Duwde hem tegen de muur en zakte langzaam door mijn knieën. Zijn riem en broek had ik snel los en zocht met mijn hand zijn erectie. Terwijl ik hem met mijn ene hand masseerde liet ik met mijn andere hand zijn broek verder zakken. Spelend knabbelde ik aan zijn erectie door zijn boxershort heen terwijl ik met beide handen onder zijn overhemd zijn buik begon te strelen. Mijn vingers sloten zich achter zijn boxer en met een beweging trok ik hem naar beneden. Even keek ik naar zijn volle erectie en begon daarna hem kusjes te geven over zijn volle lengte. Hij begon te kreunen toen ik hem volledig in mijn mond nam en vol overtuiging begon te zuigen. Afwisselend knabbelend en zuigend begon ik hem helemaal gek te maken. Af en toe keek hij naar beneden. Met mijn linkerhand begon ik met mezelf te spelen. Hij werd nog harder in mijn mond dan dat hij al was. Terwijl ik hem verwende keek ik hem aan met mijn blauwe ogen en ik zag dat hij enorm genoot. Hij keek naar mijn ogen en naar mijn hand die mezelf aan het verwennen was. Mijn bewegingen met mijn mond en handen werden steviger en ik hoorde hem steeds meer kreunen. Uit mijn tasje haalde ik een condoom en deed deze bij hem om. Voorover gebukt stond ik voor hem en pakte zijn erectie vast om hem te begeleiden maar vlak voordat ik hem naar binnen liet gaan vroeg ik hem hoeveel de jurk moest kosten. Hij twijfelde en ik liet de grip op zijn erectie verslappen. De twijfel was snel weg en hij noemde een prijs. Langzaam bracht ik hem naar me toe en voelde hoe zijn eikel bij me binnendrong. Met een ferme stoot naar achteren kwam hij helemaal in me en hij slaakte een zachte kreet. Met mijn hand masseerde ik zijn ballen terwijl hij in me stootte. Met mijn andere hand masseerde ik mijn klit. De spanning was voor hem al hoog doordat ik hem heerlijk had verwend van te voren. Hij greep me bij mijn heupen en versnelde, tegelijk masseerde ik mijn klit steeds sneller. Hij verkrampte en kwam klaar en met wat felle bewegingen op mijn klit kwam ik ook klaar.  
Bij het afrekenen van de jurk vroeg hij me of ik mee wilde naar het grote feest dit weekend. Op voorwaarde dat ik deze jurk zou aan doen. De maandag erna kreeg ik een bericht van mijn vriendin. Het enige wat er in stond was “bitch” en een foto van mij met die man op het feest in die blauwe jurk. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: