A Touch Of The Mind

Het is zondag ochtend, je raam staat open, de vogeltjes fluiten en de warme ochtend zon streelt je gezicht. Eigenlijk had je nog langer willen slapen, maar door de warmte in je kamer en de spanning in je hoofd en lichaam lukt dat niet meer. Waarom dit gevoel, waarom deze spanning? Komt het echt door zijn vluchtige aanraking of toch net een wijntje teveel gedronken en is het je fantasie die op hol slaat? Misschien helpt een grote kop koffie en een hete douche.
De koffie smaakt niet, dan maar de douche. Terwijl het water heet wordt doe je je hemdje uit en je slip die je de nacht aan hebt gehad, echt droog is ie niet. Blijkbaar intensief erover gedroomd vannacht. Bij deze gedachten voel je je lichaam reageren, hup snel die douche in. 
Heerlijk de warme stralen van de douche over je lichaam, zacht wrijven je handen over je lichaam zodat elk plekje warm water krijgt. Ongemerkt gaan je gedachten weer naar gisteravond en die man, wat heeft die man toch? Zijn blik vanachter die lichte zonnebril, waarvan je meende dat hij je stond uit te kleden in zijn hoofd? Of gewoon dat hij een half uur naar je heeft staan kijken zonder ook maar iets te ondernemen? Of toch die vluchtige aanraking toen we beide onze jas gingen halen? Hij had ruimte genoeg om zijn jas aan te nemen, toch kwam zijn hand langs de zijkant van je borst. Het is maar goed dat je direct je jas aandeed, je tepels reageerden zo snel dat ze duidelijk te zien waren door je shirtje heen.
Terwijl je zo diep in gedachten verzonkem bent heb je niet door dat er iemand binnen is gekomen. Terwijl jij heerlijk staat te genieten van de warmte kleed hij zich rustig uit, legt zijn kleren keurig opgevouwen aan de kant en op de rand van de wastafel legt hij zijn zonnebril neer. Terwijl hij rustig achter je komt staan heb je nog steeds niets door. 
Even heb je een moment dat je schrikt, zijn handen maken zacht draaiende bewegingen over je rug terwijl je de geur van een zoete douchegel ruikt. Zacht maar toch stevig masseert hij je schouders en rug. Je lichaam komt steeds meer onder het schuim te zitten. Je wilt hem voelen en kruipt wat naar achteren, je voelt hem tegen je billen. Zijn handen gaan verder met inzepen, over je buik, onder je borsten door. Wat wil je graag dat hij je borsten pakt, stevig. Maar helaas, inplaatst van ze stevig te pakken draait hij met zijn wijsvinger kleine rondjes om je tepels heen, zonder ze aan te raken. Je voelt hoe ze ineens groeien, veel harder kunnen ze niet worden. Waarom raakt hij ze niet aan? Je probeert je borsten tegen zijn handen te duwen, maar hij anticipeert er op. Zijn handen trekken zich terug en even voel je hem helemaal niet meer. Even die teleurstelling van wakker worden uit een levensechte droom. Op het moment dat het gevoel van die teleurstelling begint te komen heeft hij beide tepels tussen duim en wijsvinger, heel kort een heftige steek naar het middelpunt van al je zenuwen, je hele lichaam spant samen, maar voor je het goed door hebt is de steek ook al weg en voel je hem niet meer. Wat gebeurde er, vraag je je af, maar je hebt geen kans die gedachte af te maken. Zijn knie wordt tussen je benen geplaatst en tegelijkertijd komt je rug tegen de muur, heel even de schrik van de koude tegels, maar dat verdwijnt op moment dat je de massage stralen van de douchekop tegen je schaamlippen aan voelt. Je lippen openen door de druk van het water en het gevoel van de stralen tegen je klit is zo intens dat je door je knieën zakt en op de grond gaat zitten. Er is geen mogelijkheid zelf te bepalen hoe snel het gaat en voor je het door hebt kom je terecht in een orgasme. Je lichaam trilt, je ademhaling stokt, maar in plaats van te stoppen houdt hij de douchekop op zijn plek. Het gevoel blijft doorgaan en het enige wat je voelt is het water tegen je klit. 10 seconden, een halve minuut, vijf minuten? Geen idee. Eindelijk stopt het en kun je bijkomen. 
Je voelt het water tegen je been en wanneer je eindelijk je adem terug hebt ben je in staat je ogen te openen. Zitten op de grond met de douchekop in je hand. Verward kijk je om je heen, je snapt het niet. Is hij weg? Was hij er wel? Beduusd droog je je af. Toch teveel wijn gehad. Je pakt je borstel van de wastafel, je hoort iets vallen. Je pakt het op en tot je grote schrik zie je wat er gevallen was. In je hand ligt nu een zonnebril. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: